Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΝΟΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Να καταγγελθεί το «ξεπούλημα» της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού

Ανακοίνωση

– Να καταγγελθεί το «ξεπούλημα» της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού από τις κυβερνητικές πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των ντόπιων «συνοδοιπόρων» τους, που με τις παλινωδίες τους, την οδήγησαν στην ουσιαστική  διάλυση και κατάρρευση, προς όφελος των ανταγωνιστών της.

-Να διατηρηθεί η λιγνιτική δραστηριότητα και η ηλεκτροπαραγωγή στο Ενεργειακό μας Κέντρο, ως μια παραγωγική διαδικασία που συνεισφέρει αποφασιστικά για την ασφάλεια του εθνικού συστήματος ενέργειας και την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, αλλά έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη, η πρωταθλήτρια περιοχή της ανεργίας.

-Να δεσμευτούν οι αρμόδιες Αυτοδιοικητικές Αρχές, με βάση τις διαμορφούμενες συνθήκες, στην κατεύθυνση διασφάλισης των κάθε λογής υποχρεώσεων της Επιχείρησης και κατ’ επέκταση της Πολιτείας, έναντι της επιβαρυμένης περιοχής μας, από το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των πολύχρονων εξορυκτικών δραστηριοτήτων και της λιγνιτικής καύσης.

Τέλος, επισημαίνεται για ακόμη φορά, ότι η Ν.Δ. έγκαιρα και υπεύθυνα, με σαφήνεια και ρεαλισμό, κατέθεσε θέσεις κυβερνητικού προγράμματος για την ενέργεια και για τη βιωσιμότητα της ΔΕΗ.

Οι ευθύνες βαρύνουν αποκλειστικά το κυβερνητικό δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που συμφώνησε με την «Τρόικα» τον βίαιο περιορισμό του μεριδίου της Δ.Ε.Η. στο 50% της αγοράς, απαξιώνοντάς την, αφού δεν προκύπτει οικονομικό αντάλλαγμα, ως προϋπόθεση για την υλοποίηση ενός σχεδίου διάσωσης  και εξασφάλισης της ανταγωνιστικότητάς της στο μέλλον.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξεπούλημα από αυτό.

Η  Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών καλεί τον κόσμο στο συλλαλητήριο για την ΔΕΗ από  τη μία και από την άλλη οι βουλευτές τους τα ψηφίζουνε.

Μήπως υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου;

Μήπως να πάτε σε εκλογές να διαπραγματευτούν άλλοι αυτά που δεν μπορείτε εσείς;

 

ΝΟΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Τομέας ενέργειας