Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“Let’s do it Greece-Grevena 2017 !!!” Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Τα Γρεβενά συμμετέχουν και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην εθελοντική καμπάνια “Let’s do it Greece”, η οποία περιλαμβάνει την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων καθώς και τον εξωραϊσμό και την αισθητική αναβάθμιση πολλών και διαφορετικών σημείων της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων.

 Η δράση συντονίζεται από τον Δήμο, με την συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και έχει οριστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 9.30 π.μ. με σημείο συνάντησης την Πλατεία Ελευθερίας (Ρολόι).

Στη δράση φέτος θα συμμετάσχουν σύλλογοι και εθελοντές οι οποίοι χωρισμένοι σε ομάδες θα αναλάβουν κάποιο από τα σημεία που έχουν επιλεγεί.

Οι περιοχές που επιλέχθηκαν για την πόλη των Γρεβενών είναι: Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, Μεράς- Αχίλλης, γέφυρα Καλαμπάκας-Διοικητήριο, Καστράκι, περιοχή γηπέδου- γυμναστηρίου- κολυμβητηρίου, Μάνα, Άγιος Γεώργιος – Βαρόσι, Εργατικές κατοικίες, βιβλιοθήκη- ΚΤΕΛ, Ποτάμι, Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας – Θωμά Λαδά. Τηλέφωνο επικοινωνίας Προέδρου Δ.Κ. Γρεβενών Στέργιου Πουρνάρα: 6948949503.

Παράλληλες δράσεις θα υπάρχουν και στις τοπικές κοινότητες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνούν  με τους κατά τόπους προέδρους και τους συλλόγους.

Πληροφορίες : Γραφείο Δημάρχου 2462350830, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πρασίνου Ζήσης Κιάκας 6986396809

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

* Χρησιμοποιούμε τις σακούλες που θα μοιραστούν από τους υπευθύνους του Δήμου ανά ομάδες μέχρι να γεμίσουν και στο τέλος της συλλογής τις αφήνουμε συγκεντρωμένες στα σημεία που θα μας υποδείξουν οι υπεύθυνοι για να τις παραλάβουν τα συνεργεία αποκομιδής.

* Δεν πιάνουμε τα απορρίμματα με γυμνά χέρια παρά μόνο με γάντια που θα μοιραστούν από τους υπευθύνους του Δήμου.

* Δεν προσπαθούμε να σηκώσουμε βαριά απορρίμματα ή αιχμηρά αντικείμενα (π.χ.σπασμένα γυαλιά). Ειδοποιούμε τους αρμόδιους του Δήμου να φροντίσουν για την αποκομιδή τους.

* Έχουμε υπό την επίβλεψή μας τα μικρά παιδιά.

* Προστατευόμαστε από τον ήλιο με αντηλιακό και καπέλο.

* Φοράμε κατάλληλα ρούχα και παπούτσια.

Ο Αντιδήμαρχος

Περιβάλλοντος & Πρασίνου

Ζήσης Κιάκας