Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ Γ.Ν.ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΦΗΜΕΡEΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013   ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ….

ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΝ    ΤΩΝ ΑΝΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΕΝΩ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ,ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ, ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ Κ.Τ.Λ) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ 2ΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ  ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ.           

     ΑΠΟ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ,ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ,ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ,ΩΡΛ, ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΕΦΗΜΕΡΙΑ! ME  OTI AYTO ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ.

              ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ 1ΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ              ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ, TH ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ 3ης ΥΠΕ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

              ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ (ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ;)ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΥΘΕΤΟ   ΧΡΟΝΟ (ΠΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ;) ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ;      

          ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΦΗΜΕΡΕΥΣΗ  ΕΝΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗ ΑΣΘΕΝΗ. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΩΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

                                       ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν.ΓΡΕΒΕΝΩΝ