Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ: Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, ο Δήμος θα πάει μπροστά (VIDEO)

Στη συνέντευξη τύπου που προχώρησε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης στα τοπικά ΜΜΕ την  Τρίτη 14 Μαρτίου, τόνισε ότι η επιλογή του να προβεί στην τοποθέτηση των Αντιδημάρχων πριν από την εκλογή προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ορθή και επιβεβλημένη ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί ο Δήμος ενώ άφησε αιχμές για την απουσία δημοτικών συμβούλων κατά την πρώτη Ειδική Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή προεδρείου και των επιτροπών του δήμου. 
Επίσης τόνισε ότι προτάθηκε ενεργός ρόλος σε όλους του συμβούλους της παράταξής του, εκτός του κ.Τσένη που είχε παραιτηθεί τον Οκτώβριο του 2016 από το Νομικό Πρόσωπο  που του  είχε ανατεθεί, ενώ τα κριτήρια για την επιλογή των αντιδημάρχων ήταν η φυσική τους  παρουσία, η ικανότητα συνεργασίας με τους συναδέλφους τους καθώς και η διάθεση τους για προσφορά, όχι όμως εντός υποσυνόλων και ομάδων.
Κλείνοντας ο Δήμαρχος απαντώντας  στα όσα διαδίδονται  για δήθεν παραίτησή του στους επόμενους 6 μήνες δήλωσε ότι θα φύγει από τον Δήμο στις 31-8-2019 όπως προβλέπει ο νόμος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της εκ νέου διεκδίκησης του Δήμου στις επόμενες εκλογές.