Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

2000 βιβλία για το σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών. (VIDEO)

Παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε.Γρεβενών κ. Σημανδρακου, της Συμπαραστάτριας του Πολίτη και της Επιχείρησης Δυτικής Μακεδονίας κα. Σιόμου και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Καναβού, παραδόθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου, στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών, τα βιβλία που δώρισαν εκατοντάδες πολίτες της περιφέρειας μας.

Η πρωτοβουλία με τίτλο «Ένα βιβλίο για τη φυλακή, παράθυρο για την ελευθερία», ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο του 2016, όταν έγινε επίσημα το κάλεσμα προς το προσωπικό των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και σε όλους τους πολίτες της, για να δωρίσουν ένα βιβλίο από το περίσσευμά τους, προκειμένου να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη και το αναγνωστήριο που λειτουργεί εντός του Σωφρονιστικού Καταστήματος των Γρεβενών. 

Η ιδέα της κ. Σιόμου, συνέβαλε στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης και δέχθηκε τις ευχαριστίες του Διευθυντή του καταστήματος και των έγκλειστων συνανθρώπων μας.
Ο Περιφερειάρχης, συνεχάρη όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κρατουμένους και τους εργαζόμενους, αλλά και να ακούσει τα προβλήματα που του έθεσε ο Διευθυντής. Σε κτιριακά προβλήματα που τέθηκαν, ο περιφερειάρχης έθεσε τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας, στη διάθεση του Διευθυντή του καταστήματος.