Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σκληρή απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών στην Γ. Ζεμπιλιάδου

Απάντηση, στα όσα είπε κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα», έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την παρακάτω ανάρτηση.

Όταν η κα Ζεμπιλιάδου στη λαχτάρα της να αντιπολιτευτεί στην Περιφερειακή Αρχή, εκμηδενίζοντας το έργο του Περιφερειάρχη και του κάθε Αντιπεριφερειάρχη, χρησιμοποιεί μεθόδους που ο ίδιος ο λαός αποκήρυξε, ακόμη και ως ηχητικό άκουσμα, και δεν αντιλαμβάνεται ότι απευθύνεται σε νοήμον κοινό, τότε η πολιτική από ουσία μετουσιώνεται σε παρωδία.
Οι μύθοι του χθες κατέρρευσαν. Ο λαός θα κρίνει ποιους από εμάς θα οδηγήσει στο χθες ή στο αύριο. Η ετυμηγορία του άλλωστε, έβαλε τον καθένα μας εκεί που βρίσκεται μετά τις τελευταίες εκλογές στην Περιφέρειά μας.
Κι επειδή η κα Ζεμπιλιάδου «αυτοχρίστηκε» υποψήφια Περιφερειάρχης στο χώρο, να της ευχηθώ να συνεχίσει να παρευρίσκεται στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου για να μαθαίνει πως η αλήθεια αργά η γρήγορα κερδίζει το ψέμα και πως οι μύθοι καταρρέουν, στους οποίους έχει μεγάλη έφεση. Εμείς, θα είμαστε εκεί να την παρατηρούμε πως τους στήνει, εντρυφώντας στη μυθολογία, μιας και η τελευταία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

 

δειτε την συνεντευξη της κ.Ζεμπιλιάδου για τον ετήσιο Απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής