Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γρεβενιώτισσα Καθηγήτρια παντρεύτηκε Αστυνομικό στα Τρίκαλα στον πρώτο πολιτικό γάμο του 2013.(VIDEO)

Η γρεβενιώτισσα  καθηγήτρια Μαθηματικών Αγγελική Τζιάλλα, κόρη του  Νίκου Τζιάλλα, με τον εκλεκτό της καρδιάς της Τρικαλινό Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτη Ντάνα είναι το πρώτο ζευγάρι του 2013 που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Τρικάλων.

Από το…

greveniotis.gr τις θερμότερες ευχές για κάθε ευτυχία! Η σημερινή ημέρα να είναι η αρχή όσων ονειρευτήκατε!

 

{youtube}0c0sOF5Exec|560|440{/youtube}

 

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ  της Ελισάβετ Παπανικολάου στο  triakalanews.gr  

 

«Στο γραφείο του Δήμαρχου Τρικκαίων τελέστηκε με κάθε επισημότητα ο πρώτος πολιτικός γάμος του 2013 με … «Ιερέα» τον Δήμαρχο Χρήστο Λάππα.

Μπορεί το 2013 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, να διατήρησε στο πόστο του τον Αντιδήμαρχο Άμεσης Επέμβασης Θεόδωρο Σπανό αλλά σήμερα τον …υποβάθμισε σε… βλάμη παίρνοντας αυτός την θέση του … «Ιερέα» για να τελέσει τον πρώτο πολιτικό γάμο για το 2013 στο Δημαρχείο Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο Δήμαρχος, ένωσε με τα δεσμά του γάμου, τον 28χρονο Τρικαλινό Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτη Ντάνα που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών και που αποκατέστησε τελικά την εκλεκτή της καρδιάς του Αγγελική Τζιάλλα από τα Γρεβενά Καθηγήτρια Μαθηματικών που διδάσκει στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στον πολιτικό γάμο, έδωσαν το παρόν και συγγενείς και φίλοι του νιόπαντρου ζευγαριού που ήρθαν και από τα Γρεβενά.

Από την ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr οι θερμότερες ευχές στο νιόπαντρο ζευγάρι και να αποκτήσουν γρήγορα απογόνους».