Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε ο Άγιος Βασίλης να επισκεφθεί τα Γρεβενά (VIDEO)

Όταν οι πρωτοποριακές ιδέες γεννούν ξεχωριστές  εικόνες και συναισθήματα το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, γεμάτο μαγεία και χρώματα………!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένα ξεχωριστό και παράλληλα  εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε ο Άγιος Βασίλης να επισκεφθεί την πόλη των Γρεβενών το απόγευμα του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου.

Με την  καθοριστική συνδρομή των μελλών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – παράρτημα Γρεβενών, λίγο μετά τις 6.30 ο Άγιος Βασίλης κατέβαινε με σχοινιά…

από το ρολόι της πλατείας Ελευθερίας  συνοδευόμενος από τα ξωτικά του.

Τον Άγιο Βασίλη υποδέχθηκαν πλήθος κόσμου αλλά και πολλοί λιλιπούτιοι φίλοι, τους οποίους αποζημίωσε προσφέροντας τους ζαχαρωτά, γλυκά και καραμέλες.

Στα πλαίσια του εορτασμού για τα «100 χρόνια Ελεύθερα Γρεβενά» και παρά τις δυσκολίες που διανύουμε ως χώρα και ως περιοχή, ο δήμος Γρεβενών επέλεξε με έναν πολύ οικονομικό αλλά εντυπωσιακό τρόπο να δώσει χαρά στα παιδιά και να τους χαρίσει ένα χαμόγελο στα χείλη.  

Το κατέβασμα του Αϊ Βασίλη και των Ξωτικών του από το ρολόι που είναι και το σύμβολο της πόλης, όπου σωστά επέλεξαν οι άνθρωποι του δήμου να είναι η απαρχή των πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων, θα πρέπει να γίνει θεσμός.

Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – παράρτημα Γρεβενών, αλλά και στους εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, που είναι πάντα χρήσιμες  και κυρίως  στα χρόνια  που ζούμε  είναι πιο απαραίτητες από ποτέ ώστε να πετύχουμε πράγματα.

Όλοι μαζί μπορούμε!

 

{youtube}hPGC9lm9js8|560|400{/youtube}