Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Video απο την επίσκεψη βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Γρεβενά

Συνάντηση με γεωργούς και κτηνοτρόφους της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών είχε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, σε εκπλήρωση υπόσχεσης που είχε δώσει όταν είχε και πάλι επισκεφθεί στις 19 Νοεμβρίου τα Γρεβενά, ότι μέσα στο χρόνο θα πραγματοποιήσει σύσκεψη…

για θέματα γεωργίας και κτηνοτροφίας, με τη συμμετοχή του Βουλευτή Γεωργίας Κώστα Γιοβανόπουλου που είναι και Τομεάρχης Αγροτικών Υποθέσεων του Κινήματος και της Βουλευτή Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, Τομεάρχη Ενέργειας και Ανάπτυξης, η οποία έχει υπό τη βουλευτική της εποπτεία όλη τη Δυτική Μακεδονία. 

 

{youtube}nAnqTnC2d5c|560|450{/youtube}

Η περιοδεία εντάσσεται στα πλαίσια της Γραμματείας Συντονιστικού Δράσεων που έχει αναλάβει, εν’ όψει των Προσυνεδριακών Εκδηλώσεων που θα καταλήξουν τέλη Απριλίου στο ιδρυτικό Συνέδριο του κόμματος.

Η αντιπροσωπεία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αναχώρησε από τα Γρεβενά με προορισμό τα Ιωάννινα όπου στις 17.00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε συνάντηση με Πολιτευτές και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος.

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ (Δελτίο Τύπου)

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των τριών βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό μας, κυρίων Τέρενς Κουίκ, Κώστα Γιοβανόπουλου και Ραχήλ Μακρή. Η ανταπόκριση από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής ήταν μεγάλη και δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.
Οι τρεις βουλευτές δεσμεύτηκαν να προωθήσουν τα ζητήματα με παρεμβάσεις τους στη Βουλή,  ενώ υποσχέθηκαν και νέα μελλοντική συνάντηση.

Εκτάκτως πραγματοποιήθηκε επίσκεψη  και στην αστυνομική διεύθυνση Γρεβενών σχετικά με  τις συνθήκες κράτησης και τα κρούσματα νοσημάτων στα κρατητήρια, καθώς και για την εγκληματικότητα της περιοχής. Στη συνέχεια η κυρία Ραχήλ Μακρή επισκέφθηκε τη διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ οι κύριοι Τέρενς Κουίκ και Κώστας Γιοβανόπουλος συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία των συντονιστικών επιτροπών Γρεβενών και Κοζάνης και με τους πολιτευτές Γρεβενών, συζητώντας προτάσεις ενόψει της διεξαγωγής του πρώτου ιστορικού συνεδρίου του κινήματος.

 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ