Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Δήμαρχος Γρεβενών στο LIFE του ΣΚΑΪ

Για την αδυναμία του Δήμου Γρεβενών να προμηθεύσει πετρέλαιο θέρμανσης  τις σχολικές μονάδες προκειμένου να λειτουργήσου αμέσως μετά τις γιορτές  των Χριστουγέννων μίλησε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης στην μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, LIFE, με την Εύα Αντωνοπούλου και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο…

τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Κουπτσίδης επεσήμανε τον κίνδυνο ότι αν δεν έρθουν οι πιστώσεις και δεν  γίνει η εκταμίευση της 4ης δόσης από την Πολιτεία στις 5 Ιανουαρίου 2013, όπως αναφέρεται σε διάφορα δημοσιεύματα,  ενδεχομένως να μην λειτουργήσουν τα σχολεία μετά το νέο έτος , τηρώντας  την απόφαση που πήρε η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας .

«Οι προμηθευτές δεν πιστώνουν για την προμήθεια πετρελαίου καθώς ζητάνε μετρητά τα χρήματα ενώ ήδη υπάρχουν προηγούμενες οφειλές. Σε πολλές σχολικές μονάδες παρατηρείται έλλειψη στο πετρέλαιο ήδη με αποτέλεσμα να   έχουν περικοπεί πολλές από τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων, τα καλοριφέρ είναι ανοιχτά για 2 – 3 ώρες και όχι για όλο το ωράριο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουπτσίδης.

 

δείτε απο το 0:29:00

 

null