Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ !!!! – Το παράπονο ενός επαγγελματία

Αγαπητοί φίλοι επιτρέψτε μου σε μερικές γραμμές να εκφράσω την λύπη μου ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας για τα τεκταινόμενα στο χωριό όσον αφορά τον αποχιονισμό
Για ακόμη ένα χρόνο οι …. ” εγκέφαλοι ” του χωριού με την βοήθεια ενός …. ” εγκέφαλου” των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών αποφάσισαν για ακόμη ένα χρόνο να καταδικάσουν το ψηλότερο χωριό των Βαλκανίων και το χωριό με την υψηλότερη επισκεψιμότητα μετά το χιονοδρομικό , σε ελλιπή αποχιονισμό .
Έχοντας όλοι τους μεγάλη εμπειρία από μηχανήματα !!! και αποχιονισμό !!! αποφάσισαν με γνώμονα όχι το συμφέρον του χωριού αλλά οδηγούμενοι από ρεβανσισμό και εκδικητικότητα προς το πρόσωπό μου και την επιχείρηση μου να αποκλείσουν από την διαδικασία τις δημοπρασίας μηχανήματα ( φορτωτές κτλ) μεγαλύτερα από 140ΗΡ !!!!! .
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ !!!!
Σε χωριά μικρότερα και χωριά που δέχονται αποδεδειγμένα μικρότερες ποσότητες χιονιού όπως η Αβδέλλα και το Περιβόλι δεν υπάρχει περιορισμός στην ιπποδύναμη των μηχανημάτων !!!!
Κατάφεραν έτσι να αποκλείσουν την επιχείρησή μου και να φωτογραφίσουν τον αγαπημένο τους φίλο και ”επαγγελματία ”
Απέκλεισαν από την διαδικασία της δημοπρασίας την χρήση ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ !!!! που από την κατασκευή του και από τον νόμο εκτελεί υπηρεσίες αποχιονισμού !!!!
Προτίμησαν την χρήση εκσκαφέα- φορτωτή ( jcb ) που δεν μπορεί να κάνει αποχιονισμό αλλά μπορεί να απομακρύνει μικρές ποσότητες
χιονιού !!!
Προτίμησαν την χρήση εκσκαφέα- φορτωτή ( jcb ) που δεν μπορεί να διανέμει το αλάτι ομοιόμορφα και όχι την χρήση αλατοδιανομέα όπως αναφέρει η άδεια του μηχανήματος που επισυνάπτω στις φωτογραφίες παρακάτω .με αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες αλατιού να πέφτουν σε λίγο χώρο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω !!!
Η χρήση του από το νόμο είναι ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ- ΦΟΡΤΩΤΗΣ και όχι ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ !!!!
Είναι αποδεδειγμένα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που τους προσφέρθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια που αποφάσισαν να το εφαρμόσουν και φέτος .!!!!!
Τα δύο τελευταία χρόνια απείχαμε από τον αποχιονισμό του χωριού καθώς δεχθήκαμε αναίτια επίθεση από ορισμένους επαγγελματίες και έναν υπάλληλο του Δήμου Γρεβενών και μείναμε και απλήρωτοι !!
Έτσι δεν ασχολήθηκα με τα τεκταινόμενα στο χωριό και έγινα αποδέκτης δεκάδων παραπόνων από συμπατριώτες μου .
Και όταν ανέδειξα τα προβλήματα στο χωριό που αντιμετώπιζα και εγώ ο ίδιος στην προσπάθεια μου να φτάσω με ασφάλεια στο σπίτι μου κατηγορήθηκα ως ψεύτης και απατεώνας και ότι δημιουργώ προβλήματα επειδή ο αποχιονισμός γίνεται από ανταγωνιστή !!! χωρίς να υπάρχει τότε από μέρους μας ενδιαφέρον για εργασία μέσα στο χωριό καθώς εκτελούσαμε εργασίες αποχιονισμού για την Π.Ε ΓΡΕΒΕΝΩΝ !!!
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ !!!
ΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ???
ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ??
Υπάρχει σύλλογος επαγγελματιών στη Σαμαρίνα . Ρωτήθηκε από την υπηρεσία του Δήμου να εκφράσει την άποψη του ??
Ζητήθηκε από την υπηρεσία και τί για τον αποχιονισμό του χωριού??
Η τοπική κοινότητα τι ζήτησε από την υπηρεσία για το σχεδιασμό του αποχιονισμού για τον φετινό χειμώνα ??
Μερικά απλά ερωτήματα που χρίζουν απλών απαντήσεων από τους υπεύθυνους !!!!

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΔΗΜΟΥΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ