Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έκρηξη λόγω διαρροής υγραερίου – Άσκηση ετοιμότητας της Π.Υ. Γρεβενών (video )

Έκρηξη εντός του κεντρικού κτιρίου παραγωγής της βιομηχανίας παραγωγής μεταλλικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων ΕΛ.ΥΝ. ΑΒΕΕ περιελάμβανε το σενάριο της άσκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23-11-2016
Σύμφωνα με το σενάριο η έκρηξη σημειώθηκε λόγω διαρροής υγραερίου στο χώρο όπου βρίσκεται ο φούρνος σκλήρυνσης των μετάλλων και ταυτόχρονα εκδηλώνεται πυρκαγιά σε παρακείμενο χώρο όπου αποθηκεύονται εύφλεκτα υγρά – έλαια.
Από την έκρηξη τραυματίζεται ο χειριστής του φούρνου, ενώ ένας εργάτης που βρίσκεται στον ίδιο χώρο χάνει τις αισθήσεις του από τους καπνούς που εκλύονται από τα υλικά που καίγονται. Από την έκρηξη και λόγω των δονήσεων στις σωληνώσεις μεταφοράς του υγραερίου δημιουργείται σκίσιμο λίγων εκατοστών σε αυτές και έχουν σαν αποτέλεσμα τη διαρροή υγραερίου σε σημείο εξωτερικά του κτιρίου κοντά στις δεξαμενές.

Δείτε το σχετικό βίντεο απο την ασκηση και τις δηλώσεις του Δ/κτη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών,  Επιπυραγού Ιωάννη Ζαψαλή στο greveniotis.gr.

 

pyrosvestiki grevena 2

pyrosvestiki grevena 4

pyrosvestiki grevena 5

pyrosvestiki grevena 6