Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επιστολή διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του πρακτορείου της Τράπεζας της Ελλάδος στα Γρεβενά (VIDEO)

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε το Επιμελητήριο Γρεβενών προς την Τράπεζα της Ελλάδος και «τοπικούς άρχοντες» κατά της απόφασης για το κλείσιμο του πρακτορείου της Τράπεζας της Ελλάδος στα Γρεβενά.

Μετά από προφορική ενημέρωση του αρμόδιου υπαλλήλου της Τραπέζης Ελλάδος στα Γρεβενά ,ότι το πρακτορείο θα κλείσει εντός του τρέχοντος μηνός ,έχουμε να σας αναφέρουμε ότι είμαστε εντελώς αντίθετοι ως προς την ενέργεια αυτή.
Αφού λάβουμε υπόψη, ότι στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας δηλαδή Κοζάνη και Καστοριά τα πρακτορεία εδρεύουν στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ. και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση να κλείσουν. Το γεγονός αυτό αποτελεί αφενός μεν υποβάθμιση της περιοχής μας και αφετέρου θα δυσχεράνει την λειτουργία των υπηρεσιών και όλων όσων έχουν δοσοληψίες με την Τράπεζα.
Προτείνουμε και ζητούμε την άμεση στέγαση του εν λόγω πρακτορείου ,στο κτίριο της Π.Ε Γρεβενών, όπως ακριβώς έγινε με την ΔΟΥ Γρεβενών, την στιγμή μάλιστα που η Π.Ε. Γρεβενών παραχωρεί τον χώρο όπως κατηγορηματικά μας δηλώθηκε.

 

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Ράμμος