Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σε λειτουργία το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γρεβενών (VIDEO)

Στην τελική του φάση εισήλθε η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Γρεβενών, ύστερα από την έγκριση του κανονισμού  λειτουργίας του από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί σε χώρο της Μαθητικής Εστίας που ήδη διαμορφώθηκε και θα προσφέρει δωρεάν προϊόντα τα οποία θα συγκεντρώνονται από τις προσφορές των πολιτών, συλλόγων, φορέων και επιχειρήσεων που επιθυμούν…

να συμβάλλουν εθελοντικά  στο πρόγραμμα.

 

Προσέφεραν τρόφιμα ο Σύλλογος «Ελπίδα», η   Λέσχη 4χ4, οι αλευρόμυλοι Χαλάτσογλου, μύλοι ροδιάς , Γιανακόπουλος και Αμανατίδης , τα σούπερ μάρκετ  Μασούτη και λίντλ. Επίσης  τρόφιμα προσέφεραν οι  Γιάτσιος Ιωάννης , Τσιαρσιώτης Χρήστος , Μπουκουβάλας Δήμος και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου. Η εταιρία «Ελαϊς» προσέφερε λάδια και για 80 οικογένειες θα παρέχει πλήρη κάλυψη με λάδια για ένα χρόνο. Δεν δέχτηκαν όμως  να τοποθετηθούν καλάθια του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου τα σούπερ μάρκετ  Γρηγοριάδης, Μαρινόπουλος  και  λίντλ.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Δημοσθένη Κουπτσίδη καταλυτική ήταν η συμβολή στην οργάνωση και τη λειτουργία του, το τμήμα Πρόνοιας του Δήμου αλλά και των αντιδημάρχων Βάϊου Κόραβου και Κατερίνας Πέτρου.
Δικαιούχοι είναι οικονομικά αδύνατοι και άνεργοι συμπολίτες μας , άγαμοι- μοναχικά άτομα με ετήσιο εισόδημα έως 5000 ευρώ ή διμελείς οικογένειες με ετήσιο εισόδημα έως 6000 ευρώ και 1000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος. Έως τώρα έχουν κατατεθεί 60 αιτήσεις.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί η αθόρυβη  προσφορά του δήμου Γρεβενών στους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας, προσφέροντας καθημερινά 500 μερίδες φαγητού που ετοιμάζονται στη Μαθητική Εστία.