Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Στα άσπρα ντύθηκε η Βασιλίτσα….. (VIDEO)

Συνεχίστηκε και σήμερα η χιονόπτωση στη Βασιλίτσα… και τα παιδιά στο καταφύγιο δηλώνουν έτοιμα και μας περιμένουν να απολαύσουμε το αλπικό – μαγευτικό τοπίο δίπλα στο τζάκι με ποικιλία ζεστών ροφημάτων και εξαίσιων εδεσμάτων της εκπληκτικής κουζίνας τους…
Το καταφύγιο www.vasilitsaV1850gr, είναι το ψηλότερο κατάλυμα στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών και το πρώτο οργανωμένο πολυπρόσωπο καταφύγιο στο οποίο έχει χορηγηθεί το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του ΕΟΤ. Επίσης, είναι το ψηλότερο καταφύγιο στην Ελλάδα με ασφάλτινη οδική πρόσβαση και λειτουργεί συνεχώς όλο το χρόνο έτσι ώστε έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει κάθε μορφή δράσης ορεινού εναλλακτικού τουρισμού σε κάθε εποχή του χρόνου.
Το καταφύγιο διαθέτει 5/ 10κλινα δωμάτια, σύνολο 50 κρεβάτια. Επίσης Διαθέτει οργανωμένο Bar καθώς και κουζίνα με κατάλογο ala carte καθώς και προσυμφωνημένα γεύματα όπως συνηθίζεται σε συλλόγους για την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτών. Επιπροσθέτως υπάρχει η δυνατότητα και η υποστήριξη διαφόρων δραστηριοτήτων κατόπιν συνεννοήσεως.

 

Δείτε ακόμα