Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έκκληση Β. Παπανίκου για έργα στα γήπεδα και γυμναστήρια (VIDEO)

Έκκληση προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να συμβάλλει οικονομικά στις επιδιορθώσεις των υποδομών στα γήπεδα και τα κλειστά γυμναστήρια της περιοχής, έκανε στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο ο Βαγγέλης Παπανίκος, προπονητής του 18χρονου έλληνα πρωταθλητή στο μήκος, Μιλτιάδη Τεντόγλου.

«Σε όλη τη Δυτική Μακεδονία υπάρχουν αρκετές ελλείψεις στους αγωνιστικούς χώρους, πολλοί εκ των οποίων είναι κατεστραμμένοι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανίκος, με αποτέλεσμα όπως ανέφερε πολλά ταλέντα της περιοχής να μην μπορούν να προπονηθούν σε κατάλληλες συνθήκες.

Αναφερόμενος στην πορεία του Μίλτου Τεντόγλου ο κ. Παπανίκος τόνισε ότι ήταν δύσκολη, καθώς αναγκάζονταν να προπονείται κάτω από αντίξοες συνθήκες, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες και έτσι μετακόμισε στην Αθήνα, όπου υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία που έχει.

Επίσης ο προπονητής του 18χρονου έλληνα πρωταθλητή στο μήκος, έκανε έκκληση στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας έτσι ώστε πέρα από την υλική βοήθεια να υπάρξει και προβολή των αθλητών όχι μόνο όταν έχουν επιτυχίες.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης