Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ για την μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης

Μετά τις ενέργειες του τοπικού Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τη θετική ανταπόκριση του Δήμου Γρεβενών και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προκρίθηκε και αποφασίστηκε η μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο ημιτελές κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων. Η απόφαση αυτή επιλύει ένα χρόνιο κτιριακό πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα προωθείται η αποπεράτωση και αξιοποίηση του νέου κτιρίου.
Παρά το γεγονός ότι όλες αυτές οι ενέργειες γινόταν τον τελευταίο χρόνο υπό το φως της δημοσιότητας, γίνεται μια προσπάθεια πολιτικής αξιοποίησης, βρίσκοντας αφορμή για αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον τοπικό Βουλευτή. Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι τόσα χρόνια δεν κατάφεραν να λύσουν ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις των Αστυνομικών και ότι επί έξι χρόνια αδυνατούσαν να βρουν τρόπο για την αποπεράτωση του νέου κτιρίου.
Ένα είναι σίγουρο, με τέτοιου είδους στείρα αντιπολίτευση δεν είναι δυνατόν να λύσουμε τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον τόπο μας.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ