Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

12 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

    Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών σηματοδοτεί μια ημερομηνία σταθμό για όλους τους Νοσηλευτές κάθε χρόνο, καθώς έρχεται να τιμήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους που συμβάλλουν με κάθε τρόπο τόσο στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας όσο και στην περίθαλψη και αποκατάσταση του ασθενή.

  Οι Νοσηλευτές δεν αποτελούν ούτε τη ραχοκοκαλιά, ούτε την καρδιά του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αποτελούν την ψυχή του, αποτελούν την προσωποποίηση των συγγενών των ασθενών και πολλές φορές την ίδια τους την οικογένεια, καθώς η νοσηλευτική φροντίδα απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενσυναίσθηση, αφοσίωση, κουράγιο, δύναμη ψυχής και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Ανήκουν στους πιο αφοσιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας: παρέχουν φροντίδα, ανακούφιση και ενδιαφέρον σε κάθε άνθρωπο που βιώνει καταστάσεις όπου βάλλεται η υγεία του.

   Ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη μας στους Νοσηλευτές και τις Νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου μας, για το πολύτιμο έργο που επιτελούν καθημερινά και τις  υπηρεσίες που παρέχουν με ευαισθησία στους ασθενείς μας, είναι αδιαμφισβήτητος.

ʺ Ποτέ τόσο λίγοι δεν έκαναν τόσα πολλά

για τόσους πολλούς ʺ  Ουΐστον Τσώρτσιλ

Σας ευχαριστούμε!

Χρόνια πολλά Νοσηλεύτριες-Νοσηλευτές

Γραφείο Διοίκησης Γ.Ν.Γρεβενών