Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Υπέρ της μετεγκατάστασης της Αστυνομίας το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν.Γρεβενών

Συνεδρίασε την 20/10/2016 η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Γρεβενών με θέμα την μετεγκατάσταση της Αστυνομίας στο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών .

Για την αποφυγή κάθε παρεξήγησης ,ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νομού Γρεβενών, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Α.Δασκαλόπουλο συμφώνησε να γίνει Περιφερειακό Συμβούλιο , ενημέρωσης για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων και σε καμιά περίπτωση δεν εξέφρασε την αντίθεσή του στην μετεγκατάσταση της Αστυνομίας όπως σε καμιά περίπτωση δεν είναι αντίθετος στην ίδρυση τμημάτων Πανεπιστημίου στην πόλη μας.
Κατά την συνεδρίαση το Συμβούλιο ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υπέρ της μετεγκατάστασης της Αστυνομίας στα κτίρια της Σχολής Αστυφυλάκων ,όπως και είναι υπέρ της εκμετάλλευσης κάθε διαθέσιμου τετραγωνικού μέτρου Δημόσιου κτιρίου για την εγκατάσταση Δημόσιων υπηρεσιών ,( ιδιαίτερα όταν τα κτίρια αυτά είναι καινούργια και προσφέρουν τις απαραίτητες συνθήκες Εργασίας , Υγιεινής και Ασφάλειας των Εργαζομένων ) ,αντί αυτά τα κτίρια να σαπίζουν και να πληρώνονται υπέρογκα ενοίκια για τις ανάγκες στέγασης των υπηρεσιών .
Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι έχουν πληρώσει την κατασκευή αυτών των κτιρίων με ιδρώτα και αίμα και ιδιαίτερα σήμερα που οι ίδιοι αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα , με τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων την ανεργία ,την μερική απασχόληση, να βλέπουν να αυξάνεται η φορολογία τους καθημερινά και τα χρήματα αυτά, να κατασπαταλώνται σε ενοίκια και συμφέροντα ιδιωτών .
Καταφέρονται οι εργαζόμενοι κατά της πολιτείας ,βλέποντας τα κτίρια να σαπίζουν .

Καλούμε λοιπόν τους ιθύνοντες αυτού του τόπου εάν ενδιαφέρονται για το καλό των πολιτών να συμπαραταχθούν μαζί μας για την εκμετάλλευση κάθε Δημόσιου κτιρίου και να δείξουν το ίδιο ενδιαφέρον που δείχνουν για την μετεγκατάσταση της Αστυνομίας και για τις Εργατικές Κατοικίες Κυρακαλής που σαπίζουν εδώ και 10 χρόνια ,ξοδεύοντας λεφτά ακόμη και για την φύλαξή τους . Οι εργαζόμενοι και εργοδότες πληρώνουν καθημερινά κρατήσεις υπέρ Εργατικής Κατοικίας και απαιτούν επιτέλους τα χρήματά τους να μην πετιούνται από ανεύθυνους –υπεύθυνους, που αδυνατούν να αποπερατώσουν ένα οικισμό 80 κατοικιών .
Άς συγκροτήσουμε επιτέλους κοινό μέτωπο ,ώστε κάποτε αυτές να τελειώσουν και να εγκατασταθούν οι 80 οικογένειες στα σπίτια τους .
Άς βάλουμε επιτέλους ως πρώτη προτεραιότητα το Δημόσιο συμφέρον για να λύσουμε τα υπάρχοντα προβλήματα και με αυτή την προτεραιότητα σίγουρα θα βρούμε και τις λύσεις για την ανάπτυξη αυτού του τόπου .

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

Δείτε ακόμα