Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ της Φωτογραφικής Κολεκτίβας – Studio Melenikou

Το fuit art cafe θα φιλοξενήσει για δύο μήνες την φωτογραφική έκθεση της Φωτογραφικής Κολεκτίβας – studio Melenikou. Φωτογραφίες με θέμα τους πρόσφυγες, τους άστεγους, τα αδέσποτα και γενικότερα την καθημερινότητα στην πόλη.

Το studio Μελενίκου είναι ένας καλλιτεχνικός χώρος με επίκεντρο τις τέχνες της φωτογραφίας και του θεάτρου. Πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος στεγάζει την καλλιτεχνική κολεκτίβα που ξεκίνησε το 2009 στην οδό Πλαταιών στον Κεραμεικό με το όνομα «studio της οδού Πλαταιών», και ιδρύθηκε από την Μαίρη Μαραγκουδάκη (ηθοποιός- σκηνοθέτης) και τον Τάσο Σκλαβούνο (φωτογράφος- φωτιστής). Το 2014 ο χώρος μεταφέρθηκε στον Βοτανικό στο 5όροφο κτήριο της οδού Μελενίκου αρ. 31. Κάθε όροφος και μια διαφορετική δραστηριότητα. Στο ισόγειο και στον 4ο όροφο λειτουργεί το φωτογραφικό εργαστήρι σε εξοπλισμένο φωτογραφικό στούντιο. Στον 1ο όροφο βρίσκεται το pocket theater και το θεατρικό εργαστήρι. Στον 2ο όροφο είναι η λέσχη στην οποία συμμετέχουν οι σπουδαστές των εργαστηρίων και τα μέλη της κολεκτίβας. Ο χώρος φιλοξενεί όλες τις μορφές τέχνης και στο πείσμα των καιρών κρατάει σταθερά την αρχική του φιλοσοφία που είναι να κρατήσει την τέχνη μακριά από τη λογική της κερδοσκοπίας και της εμπορευματοποίησης.

Συμμετέχουν: Αλέξανδρος Αναστασόπουλος – Γρηγόρης Γιακουμάτος- Μαρίζα Γκομούζα- Σάκης Κοτσίρας- Γιώργος Κοκκινιώτης- Ναταλία Κουκουτού- Γρηγόρης Κουτουζίδης-Μανώλης-Λαμπαρδάκης- Τάσος Λάτσας-Γιώργος Μαστοράκης- Γιώργος Μαστροκόλιας-Κατερίνα Μαυράκη-Παναγιώτης Τσαπέπας

Fuit Art Cafe
Ηλία Φάσσα 2 – Γρεβενά
Τηλ. 2462024083
www.fuitartcafe.gr

Keep Grevena Weird