Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συμμετοχή του 4ου Δημοτικού Σχολείου στην «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2016»

Το 4ο 12/Θ Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών, τη Δευτέρα 3Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο του «Κοινωνικού Σχολείου» γιόρτασε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Ο θεματικός  άξονας του Σχολικού Έτους 2014-2015 είναι «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός – Δικαίωμα για όλους».

Με ενθουσιασμό οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στις αθλοπαιδιές που διοργανώθηκαν με την βοήθεια όλων των δασκάλων και των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων αποκομίζοντας τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης Παιδείας, που ο Αθλητισμός δύναται να προσφέρει μέσω της συμμετοχής και της προσπάθειας.

Τουρνουά Μπάσκετ, Βόλεϊ, παιδαγωγικά παιχνίδια παραδοσιακοί χοροί, γνωριμία των μικρών μαθητών με το Τένις, Aerobic, Χορό, Ζωγραφική, προβολή ταινιών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με συμμετοχή όλων των μαθητών και άφθονο παιχνίδι ήταν οι δράσεις που οι μαθητές μας απόλαυσαν με αθλητικό ήθος και «ευ αγωνίζεσθαι».

Ευχαριστούμε τις γυμνάστριες του σχολείου μας κες Παπαδοπούλου και Γούλια, που ηγήθηκαν της «εξόρμησης» με τη συνοδεία συναδέλφων και εξέπληξαν ευχάριστα τους μαθητές μας χαρίζοντάς τους ένα εκπληκτικό πρωινό και τη χαρά της συμμετοχής.

Ευχόμενοι η σημερινή ημέρα να πρόσθεσε το λιθαράκι της στην κατανόηση ότι στον αθλητισμό και τη ζωή όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά και ίσοι ή ισότιμοι και σημασία έχει η συμμετοχή, δίνουμε την υπόσχεση αρωγής σε κάθε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στο να προκύψουν οι αυριανοί Δια Βίου Ασκούμενοι και στην ισόρροπη ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών μας.

Ο Διευθυντής

Φώτιος Μπαζάκας