Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τίμησαν τον Εθνομάρτυρα ΑΙΜΙΛΙΑΝΟ – Δηλώσεις με νόημα από τον Μητροπολίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη (VIDEO)

Με Επιμνημόσυνη δέηση στο Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών και με τρισάγιο στο Μνημείο στην κεντρική πλατεία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του Εθνοϊερομάρτυρος ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ τόνισε ότι:  στις μέρες μας, που τα πάντα αμφισβητούνται … η μνήμη του Αιμιλιανού και των συνεργατών του είναι μια απάντηση σε όλους αυτούς τους ΑΦΙΛΟΥΣ ηγέτες μας οι οποίοι αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα, ας έρθουν εδώ στη ηρωική πόλη των Γρεβενών να δουν ποιος θυσιάστηκε για την πατρίδα και την εκκλησία.

Με νόημα και η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ευάγγελου Σημανδράκου που τόνισε μεταξύ αλλων ότι: … ο Εθνομάρτυρας Αιμιλιανός είναι μια τρανταχτή απόδειξη για τη συμβολή της Εκκλησίας τόσο στην προάσπιση της Ελευθερίας άσο και στην τόνωση του Ελληνισμού, … και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε υψηλά πόστα της κυβέρνησης θα πρέπει να τους έχουν σαν παράδειγμα.


ΣΗΜ.Εντύπωση προκάλεσε στους πολίτες, η απουσία του Στρατού, των Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων της περιοχής καθώς και των Σχολείων από τις Εκδηλώσεις. 

Δείτε το σχετικό video.

aimilianos grevena 16c