Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ιδρύεται τμήμα μεταγωγών στα Γρεβενά – στην τελική ευθεία η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η διαδικασία αναδιοργάνωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του greveniotis.gr εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας το σχέδιο προεδρικού διατάγματος που αφορά τη νέα δομή των υπηρεσιών.
Όσον αφορά τα Γρεβενά ικανοποιείται το αίτημα ίδρυσης Τμήματος Μεταγωγών ενώ καταργούνται το Αστυνομικό Τμήμα Κηπουρειού και τα Τμήματα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πολυνερίου, Κρανιάς και Δεσκάτης τα οποία θα συγχωνευθούν από τα Αστυνομικά Τμήματα Πολυνερίου και Δεσκάτης τα οποία παραμένουν με ενισχυμένη δύναμη και αρμοδιότητες.
Στο επόμενο διάστημα θα καθορισθεί η οργανική δύναμη των υπηρεσιών που δημιουργούνται ή συγχωνεύονται καθώς και οι χώροι στέγασης τους.
Βέβαια ερωτηματικό εξακολουθεί να παραμένει πως θα γίνει αυτό για τα Γρεβενά αφού είναι γνωστό ότι υπάρχει δεδομένο το κτιριακό πρόβλημα χωρίς κατάλληλους χώρους, πόσο μάλλον για αυτούς που απαιτούνται για τη λειτουργία ενός Τμήματος Μεταγωγών για την κάλυψη των αναγκών των φυλακών Φελλίου.

Δείτε ακόμα