Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου στις περισσότερες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών. Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους επισκέφτηκε τόσο τις ορεινές όσο και τις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες συμμετέχοντας στις κατά τόπους θρησκευτικές- εορταστικές εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Μεγάλο Σειρήνι, τον Άγιο Γεώργιο, το Δοτσικό, το Μεσολούρι, το Μικρολίβαδο, το Κηπουρειό, τις Κυδωνιές, τα Αηδόνια, τη Ροδιά, το Μέγαρο, την Πηγαδίτσα, τους Μαυραναίους, το Πιστικό, την Κρανιά, τους Αγίους Θεοδώρους, τον Βατόλακκο. Τέλος, στις 16 Αυγούστου ο Δήμαρχος παρευρέθηκε στην Σαμαρίνα όπου διοργανώθηκε με λαμπρότητα από το Δήμο και την Τοπική Κοινότητα Σαμαρίνας η εκδήλωση της Μεγάλης Παναγιάς. Ο εορτασμός περιελάμβανε θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγιάς Σαμαρίνας και στην συνέχεια τον καθιερωμένο χορό Τσιάτσιο
Η εμβέλεια της εκδήλωσης είναι τόσο μεγάλη και η συνεργασία του Δήμου με την Τοπική Κοινότητα τόσο άρτια που δεν ήταν δυνατόν να λείψουν από αυτήν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ