Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σύσκεψη στην Π.Ε. Γρεβενών για τη Μεγάλη Παναγιά της Σαμαρίνας (VIDEO)

Σύσκεψη για το θέμα που ανέδειξαν ο greveniotis.gr και η τηλεόραση του West, σχετικά με τον κίνδυνο κατάρρευσης του Ιερού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς στη Σαμαρίνα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Αυγούστου στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών με πρωτοβουλία του ιερέα της Σαμαρίνας π. Ευθύμη Καραπούλιου.

Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως κ.Σεραφείμ, παρουσίασε έγγραφο με την ερώτηση που κατέθεσε σήμερα για το σχετικό θέμα, η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων της Β΄Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

samarina enosi kentroon

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος, ο βουλευτής του νομού Χρήστος Μπγιάλας, ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως κ.Σεραφείμ, ο ιερέας της Σαμαρίνας πάτερ Ευθύμιος, ο Αντιδήμαρχος Ζήσης Κιάκας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννης Λυγούρας , ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Λιούπας, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Κώστας Τζήμας και ο Τάσος Τσιόπας ως εκπρόσωποι του πολιτιστικού Συλλόγου Μοράβα καθώς και οι υπεύθυνοι των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο.