Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αίσθημα έντονης ανασφάλειας στη Δυτική Μακεδονία από τη μετακίνηση των Αστυνομικών στον Έβρο

http://4.bp.blogspot.com/-M7KQtjUrWt0/TiFePfXECDI/AAAAAAAAAuM/yohmrohuVDY/s1600/sitia+tae.jpgΚραυγή αγωνίας εκφράζει ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης για την ασφάλεια στη Δυτική Μακεδονία από την μετακίνηση των αστυνομικών προς τον Έβρο.

 
«Δεν μπορεί να διαλύουμε μια συνοχή ασφαλείας που υπάρχει σε μία περιοχή» επεσήμανε ο κ. Κουπτσίδης και ο οποίος ζήτησε από τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας…

κ. Δακή, συντονισμένα να πάρει την πρωτοβουλία και οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας να συνταχθούν με την άποψη ότι δεν πρέπει να δημιουργείται αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες.

 

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών, Ευαγγέλου Γρηγόρης, σε δήλωση που έκανε στο greveniotis.gr εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία των συναδέλφων του επισημαίνοντας σειρά προβλημάτων που δημιουργούνται σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης και σίτισης καθώς «δεν έχει ληφθεί καμία μέριμνα» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Σημειώνει ότι «υπάρχει προχειρότητα σε όλη την κινητοποίηση» καθώς οι αστυνομικοί που παραμένουν δεν είναι επαρκείς να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν.

Τέλος τα Προεδρεία των Δ.Σ. εξέδωσαν ψήφισμα το οποίο κοινοποιήθηκε  στο περιφερειακό συμβούλιο και στους τοπικούς φορείς της Δυτικής Μακεδονίας.