Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Σύσκεψη στο Δημαρχείο για τη φημολογούμενη αναστολή-παύση των τμημάτων του ΤΕΙ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και σε συνέχεια των επιστολών που εστάλησαν προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Χαραλαμπίδη αναφορικά με τη φημολογούμενη αναστολή-παύση των τμημάτων που λειτουργούν στο παράρτημα του ΤΕΙ στα Γρεβενά, πραγματοποιήθηκε…

τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου.

Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Παναγιώτα Τσιώτα-Μπαλοδήμου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Γρεβενών κ. Ματθαίος Αδάμος, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Χαραλαμπίδης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων κ. Χιωτίδης Γιώργος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χρήστος Παρασκευαΐδης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών καφετεριών-ειδών εστίασης-κέντρων ψυχαγωγίας κ. Γρηγόρης Τσαπατσάρης, αποφασίστηκε, μετά από ένα γόνιμο διάλογο και αφού ετέθησαν τόσο από τον κ. Δήμαρχο όσο και από τους Φορείς οι ανησυχίες και οι φόβοι για τις συνέπειες μίας τέτοιας εξέλιξης για την τοπική κοινωνία, οι από κοινού ενέργειες προς το Υπουργείο Παιδείας, για τη διατήρηση των Τμημάτων που λειτουργούν στο παράρτημα του ΤΕΙ στα Γρεβενά.

Επίσης αποφασίσθηκε ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Κοψαχείλης να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, τον Πρόεδρο της Ανώτατης Αρχής Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων  κ. Κουφουδάκη, τη Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  για να τεθούν οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να παραμείνει το ΤΕΙ στα Γρεβενά και να δρομολογηθούν οι δράσεις που θα εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα του Ιδρύματος.

Είμαστε αποφασισμένοι τόνισαν όλοι στη σύσκεψη να κρατήσουμε με κάθε μέσο κεκτημένα χρόνων. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχισθεί η αδικία εις βάρος του τόπου μας.