Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Παραίτηση Εντεταλμένου Συμβούλου Δ.Ε. Βεντζίου

ΠΡΟΣ: Τον κ. Δασταμάνη Γεώργιο
Δήμαρχο Δήμου Γρεβενών

Θέμα: Παραίτηση Εντεταλμένου Συμβούλου Δ.Ε. Βεντζίου

Κύριε Δήμαρχε,
Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής δέχτηκα μετά από πολλές σκέψεις την πρόταση που μου κάνατε να αναλάβω τη θέση του Εντεταλμένου συμβούλου του πρώην Δήμου Βεντζίου θεωρώντας ότι ανεξάρτητα με το όποιο προσωπικό κόστος θα βοηθούσα στην προώθηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της παράταξής μας. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα την πρόθεση ελαχίστων να μη συνεργαστούν μαζί μου και να ακολουθήσουν μια διαφορετική τακτική στη Δ.Ε. Βεντζίου για προσωπικό τους όφελος. Είναι γεγονός ότι κάνοντας προσπάθειες παρέμβασής συνειδητοποίησα ότι δεν είχα καμία αρμοδιότητα παρέμβασης, ούτε σε πολιτικό επίπεδο, ούτε σε επίπεδο λειτουργιών της περιοχής. Αντιλαμβάνεστε κύριε Δήμαρχε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσω να εκτελώ τα καθήκοντά μου καθώς δεν χαράσσεται από κοινού η ακολουθούμενη πολιτική του Δήμου.
Για όλους τους παραπάνω λόγους σας υποβάλλω την παραίτησή μου από Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Βεντζίου.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου κάνατε να με ορίσετε Εντεταλμένο Σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Βεντζίου και δηλώνω ότι από την εξίσου τιμητική θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα παλέψω και θα στηρίξω ό,τι θετικό και καλό για τους Δημότες του Δήμου Γρεβενών.

Λέτσιος Γιάννης
Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε Βεντζίου
Δημοτικός Σύμβουλος

Δείτε ακόμα