Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΓΡΕΒΕΝΑ: Συνελήφθη 61χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, συνολικά δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπής και πέντε (5) απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν σε καταστήματα, σε Γρεβενά, Πτολεμαΐδα και Καστοριά
Εξιχνιάστηκαν, χθες (10.06.2016) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς και του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπής και πέντε (5) περιπτώσεις απόπειρας κλοπής που διαπράχθηκαν σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
Ειδικότερα, ο 61χρονος ημεδαπός, τον τελευταίο μήνα, προέβαινε στη διάρρηξη διαφόρων καταστημάτων στις πόλεις των Γρεβενών, Πτολεμαΐδας και Καστοριάς, από τα οποία εν συνεχεία αφαιρούσε χρηματικά ποσά.
Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή προανάκριση και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 61χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.05.2016 έως και την 09.06.2016 διέπραξε συνολικά δώδεκα (12) κλοπές σε καταστήματα των Γρεβενών, της Πτολεμαΐδας και Καστοριάς και πέντε (5) περιπτώσεις απόπειρας κλοπής από καταστήματα της Καστοριάς αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.460 ευρώ.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα πέντε (155) ευρώ ενώ ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ανωτέρου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• διαρρηκτικά εργαλεία, μικροαντικείμενα (κλειδιά ,γάντια, φακοί κλπ),
• το χρηματικό ποσό των -17- ευρώ σε κέρματα και
• -1- κινητό τηλέφωνο.
Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Δείτε ακόμα