Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επιστολή της Ομάδας Νέων προς τον Βουλευτή Γρεβενών

κ. Κοψαχείλη,

στις 5 Νοεμβρίου 2012 σας στείλαμε επιστολή, στην οποία ζητούσαμε να μην ψηφίσετε τα νέα μέτρα – Μνημόνιο 3 στην ψηφοφορία της Βουλής που έλαβε χώρα στις 7 Νοεμβρίου. Μάλιστα καταθέσαμε και πρόταση διενέργειας δημοψηφίσματος, για να έχετε αδιάψευστη εικόνα για την βούληση των πολιτών των Γρεβενών, τους οποίους και εκπροσωπείτε στο κοινοβούλιο.

Σε αντίθεση με τη δική μας προτροπή….

υπερψηφίσατε τα μέτρα. Προσπαθώντας να κατανοήσουμε το σκεπτικό σας καταλήγουμε στα εξής ενδεχόμενα:

α. Ψηφίσατε υπέρ των μέτρων, διότι θεωρείτε ότι είναι το σωστό για τους πολίτες και την κοινωνία. Αν ισχύει αυτό, τότε και η πλειονότητα των πολιτών θα πρέπει να είναι υπέρ των μέτρων. Αν είναι, εξηγήστε μας τον τρόπο με τον οποίο βγάζετε το συμπέρασμα αυτό. Αν δεν είναι, τότε είστε υποχρεωμένος να ψηφίζετε ό,τι η πλειοψηφία των πολιτών που εκπροσωπείτε βούλεται, κι όχι ό,τι νομίζετε εσείς ότι είναι σωστό γι’ αυτούς.

β. Ψηφίσατε υπέρ των μέτρων διότι συμφέρει εσάς ατομικά κι όχι τους εντολείς σας.

Σ’ αυτή την περίπτωση δεν νομιμοποιείστε και η κοινωνία πρέπει να σας εγκαλέσει.

Περιμένουμε την αιτιολόγηση της θετικής ψήφου σας κατά την ψηφοφορίας της 7ης Νοεμβρίου 2012. Η παρούσα επιστολή ταυτόχρονα με την αποστολή της στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, θα σταλεί στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των μέσων ενημέρωσης της περιοχής μας. Η συζήτησή μας θα είναι δημόσια εξολοκλήρου, οπότε φροντίστε να κοινοποιήσετε την απάντησή σας στα μέσα ενημέρωσης.

 

Με ελπίδα και παρρησία,

Ομάδα Νέων Γρεβενών

Ιστοδελίδα: www.omadaneon.gr

Διεύθ. ηλ. ταχ.: omadaneon@yahoo.gr

 

Δείτε ακόμα