Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σύσκεψη για το ασφαλιστικό στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών.

Η Γραμματεία Γρεβενών του ΠΑΜΕ καλεί, τα πρωτοβάθμια σωματεία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, όλους τους εργαζόμενους., ανέργους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, φοιτητές και σπουδαστές της περιοχής Γρεβενών, σε σύσκεψη με θέμα την οργάνωση του αγώνα ενάντια στο νόμο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η σύσκεψη θα γίνει, την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, ώρα 19.30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών.
Τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να παζαρέψουν πως θα τους σφάξει η κυβέρνηση. Με μπροστά τα σωματεία, τους συλλόγους και τους υπόλοιπους φορείς, έχοντας παρακαταθήκη την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας της 4ης Φλεβάρη και του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου αγροτών – εργατών στην Αθήνα το διήμερο 12 κ΄13 Φλεβάρη, παλεύουμε για δημόσια και δωρεάν υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση για όλους, να πληρώσει το κεφάλαιο!
Παρά τα επιμέρους ζητήματα που μπορεί να συμφωνούμε ή όχι, θέλουμε να μοιραστούμε τον προβληματισμό, να ακουστούν απόψεις, να μεταφερθεί εμπειρία, να φωτιστούν καλύτερα δυνατότητες και προϋποθέσεις στην κατεύθυνση της συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα μας ώστε να αποσυρθεί ο νόμος – λαιμητόμος για το ασφαλιστικό. Είναι νόμος που δεν παίρνει διορθώσεις.
Έχουμε τη δύναμη να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, ώστε οι προσπάθειες της κυβέρνησης να συναντήσουν ένα αδιαπέραστο λαϊκό τείχος, ένα αρραγές διεκδικητικό μέτωπο.

Γρεβενά 5 Μαρτίου 2016