Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Κουπτσίδης: “τηλεθέρμανση η μόνη λύση για το κολυμβητήριο και τα σχολεία” (VIDEO)

Με μια μικρή μονάδα τηλεθέρμανσης από βιομάζα προσανατολίζεται ο δήμος Γρεβενών να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που προέκυψε με την αδυναμία λειτουργίας του κολυμβητηρίου μετά την άνοδο της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.

«Μεγάλο θέμα δημιουργήθηκε  για  τη βιωσιμότητα της λειτουργίας του κολυμβητηρίου αλλά και του αθλητικού κέντρου γενικότερα με την αύξηση του πετρελαίου θέρμανσης, σε συνδυασμό..

τη μείωση της επιχορήγησης που λαμβάνει το νομικό πρόσωπο που αφορά τους παιδικούς σταθμούς και το αθλητικό κέντρο που ξεκίνησε με 120.000€ το 2010, έγινε 90.000€ το 2011, στη διάρκεια του έτους μειώθηκε στις 76.000€ και σήμερα έχει φτάσει στις 51.000€, ενώ 55.000€ είναι η μισθοδοσία και οι ασφάλειες των εργαζομένων» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Η μονάδα τηλεθέρμανσης , η οποία προωθείται ως μοναδική λύση με χαμηλό κόστος, από τη νέα χρονιά θα λειτουργήσει πρώτα στο κολυμβητήριο και στη συνέχεια στο γυμναστήριο, στο 3ο δημοτικό, στο 1ο Γυμνάσιο, 1ο Λύκειο και στο δεύτερο γυμναστήριο που κατασκευάστηκε.

Δείτε ακόμα