Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής Γρεβενών για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας

Μέσα σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα διεξάχθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής Γρεβενών για την κοπή της Βασιλόπιτας, με κεντρικό καλεσμένο τον κύριο Γραικό Φώτη.

Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στην οργάνωση της Τ.Ο Χρυσής Αυγής Γρεβενών αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος αλλά κυρίως ολόκληρη η χώρα τόσο στο λαθρομετανάστευτικο όσο και στα οικονομικά και αγροτικά ζητήματα αναλύοντας επακριβώς το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.

Η Τ.Ο Χρυσή Αυγή Γρεβενών θέλει να ευχαριστήσει τους Γρεβενιώτες και τις Γρεβενιώτισσες κάθε ηλικίας που με το δυναμικό τους παρών έδωσαν μια μεγάλη απάντηση στης άνανδρες προκλήσεις στις υβριστικές συκοφαντίες των γνωστών ανθελληνικών στοιχείων της πόλης, όπου στόχο είχαν να διασύρουν τα στελέχη με απώτερο σκοπό να αποτρέψουν την εκδήλωση του μόνου Ελληνικού εθνικιστικού κόμματος της χώρας. ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ. Αλώστε αυτήν είναι η δημοκρατία τους. Με την στάση τους το μόνο που κατάφεραν είναι να δυναμώσουν την οργάνωση της Χ.Α και για αυτό τον λόγο θα έπρεπε να τους ευχαριστήσουμε .

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη που ήρθαν από άλλες περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδος.

Τέλος μετά το πέρας της εκδήλωσης στελέχη, μέλη, φίλοι και απλοί πολίτες μέσα σε θερμό κλήμα τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο της πατρίδος…

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ