Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Γρεβενίτης είναι πεντακάθαρος!

Στο πλαίσιο της δράσης « Όμορφη πόλη σημαίνει καθαρή πόλη » με πρωτοβουλία του Δήμου και της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών, εικοσιπέντε εθελοντές αφιέρωσαν χθες, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, δύο ώρες από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο και καθάρισαν τις όχθες και την κοίτη του ποταμού Γρεβενίτη από τη γέφυρα στο τέλος του παραποτάμιου πάρκινγκ μέχρι το Κέντρο Πολιτισμού.
Η δραστηριότητα ξεκίνησε στις 11:00 και περατώθηκε στις 13:00. Αφού μοιράστηκαν γάντια και σακούλες, δημιουργήθηκαν τρεις ομάδες, μία για το ποτάμι και δύο για τον περιβάλλοντα χώρο του ποταμού. Το πιο δύσκολο έργο ανέλαβε η ομάδα που μπήκε στο ποτάμι αλλά με τη βοήθεια ενός ειδικού οχήματος του Δήμου η αποστολή είχε καλό αποτέλεσμα.
Στη δραστηριότητα παραβρέθηκε και ο κ. Δήμαρχος ο οποίος συγχάρηκε τους εθελοντές και εξήγγειλε ότι οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της πόλης αλλά και του Δήμου και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τριγώνης Χρήστος και Φαρμάκης Γρηγόριος οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά.
Στις 13:00 συγκεντρωθήκαμε όλοι στο Κέντρο Πολιτισμού και κάνοντας έναν απολογισμό της δραστηριότητας και συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου φάγαμε σουβλάκια, προσφορά του κρεοπωλείου «ΤΟ ΕΛΑΦΙ» και ήπιαμε χυμούς και νερά, προσφορά του SUPER MARKET ΕΠΙΛΟΓΗ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, καθώς και τον Μιχάλη Μαγιάννη που έψησε τα σουβλάκια, αλλά και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον Γρεβενιώτη, το Star fm και τα Grevena media που πρόβαλαν και στήριξαν αυτή τη δραστηριότητα. Και βέβαια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που ήταν η ψυχή της εκδήλωσης.
Ο Γρεβενίτης λοιπόν, το κόσμημα της πόλης μας, είναι καθαρός. Ας τον προσέχουμε και ας τον διατηρούμε καθαρό, για να απολαμβάνουμε την παραποτάμια βόλτα μας σε ένα όμορφο περιβάλλον. Ραντεβού στην επόμενη δραστηριότητα: «Στις 20 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί στο Καστράκι: Καθαρίζουμε το Καστράκι και τον Δοξανίτη». Εκεί θα χρειαστούμε περισσότερους εθέλοντές.

Στέργιος Πουρνάρας
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών