Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κοπή πίτας της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Φελλίου

Το Σάββατο, το βράδυ 13-2-2016 η Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Φελλίου Γρεβενών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα παράλληλα με τον ετήσιο χορό της στην Ταβέρνα «ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σημανδράκος Ευάγγελος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιαννόπουλος Γρηγόριος, ο Αστυνομικός Δ/ντης κ. Νταλέτσιος Κωνσταντίνος, ο Διοικητής της Εξ. Φρουράς Αστυνόμος κ. Τσιώλης Γεώργιος, ο ταγματάρχης πεζικού κ. Σηφάκης Νικόλαος, Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Εσωτερικής Φύλαξης κ. Καγκελάρης Νικόλαος και βέβαια τα μέλη του σωματείου όπως και πολλά φιλικά τους πρόσωπα.
Την πίτα έκοψε εκπροσωπώντας το Δ.Σ. ο πρόεδρος κ. Τραπέζας Δημήτριος και αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε σε όλους ο χρόνος που διανύουμε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος και δημιουργικός. Ακολούθησε μέσα σε θαυμάσια ατμόσφαιρα γλέντι με ζωντανή μουσική, τραγούδι και χορό ως αργά το βράδυ.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας και ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους ελεύθερους επαγγελματίες που ενίσχυσαν την λαχειοφόρο μας.
Να είστε όλοι καλά με υγεία και του χρόνου.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΤΡΑΪΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ