Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών

Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, ενώ σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος άλλων δύο ημεδαπών, ενός 39χρονου άνδρα και μιας 20χρονης γυναίκας

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας εξιχνίασαν απάτη που διαπράχθηκε σε βάρος της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών. Για την υπόθεση συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, ενώ σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος άλλων δύο ημεδαπών, ενός 39χρονου άνδρα και μιας 20χρονης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, προχθές το πρωί άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μητρόπολη Γρεβενών, επικαλούμενος ότι είναι διευθυντής τραπεζικού καταστήματος και προφασιζόμενος επικείμενο «κούρεμα» καταθέσεων, προσφέρθηκε να βοηθήσει στη μεταφορά του συνόλου των χρημάτων της Μητρόπολης Γρεβενών σε ασφαλή λογαριασμό, έναντι του ποσού των δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ τα οποία θα έπρεπε να καταβληθούν με δύο (2) ισόποσες ταχυδρομικές επιταγές.

Η πρώτη ταχυδρομική επιταγή εισπράχθηκε από τον έναν 39χρονο σε περιοχή της Λάρισας, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας και το εισπραχθέν ποσό κατασχέθηκε και θα αποδοθεί, ενώ η δεύτερη την οποία θα εισέπραττε η 20χρονη, ακυρώθηκε.

Η 20χρονη ημεδαπή αναζητείται ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Στις 9-2-2016 άγνωστο άτομο, προφασιζόμενο Διευθυντή καταστήματος Τραπέζης προκειμένου να διασφαλίσει τα οικονομικά της Ι. Μητροπόλεως από επικείμενο «κούρεμα», ζήτησε από υπάλληλο της Μητρόπολης να καταβληθούν χρήματα σε προσωπικούς λογαριασμούς.

Ευθύς αμέσως έγινε αντιληπτό ότι πρόκειται για επιχείρηση απάτης, ενημερώθηκε πάραυτα η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών και το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών και σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λάρισας στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης της σπείρας και συνελήφθη στη Λάρισα ένα άτομο. Κατά πληροφορίες μας, η αστυνομία διερευνά και την ανάμειξη και άλλων προσώπων στην υπόθεση, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ο εγκέφαλος της σπείρας είναι κρατούμενος στις φυλακές Πατρών.

Η Ι.Μ. Γρεβενών θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και στον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, οι οποίοι ενεργώντας συστηματικά, μεθοδικά και υποδειγματικά κατάφεραν το παραπάνω αίσιο αποτέλεσμα.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ