Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Προβάδισμα 3,3 μονάδων για τη ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού δείχνει και η δεύτερη δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου από το 35,46% που πήρε στις κάλπες του περασμένου Σεπτεμβρίου υποχωρεί στο 18% με τη ΝΔ να φτάνει στο 21,3%.
Μετά τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα Παραπολιτικά η οποία έδεινε προβάδισμα στη ΝΔ 3,7 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, αυτή τη φορά σε δημοσκόπιση της Alco για λογαριασμό του «ΘΕΜΑτος» δίνει προβάδισμα στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης 3,3 μονάδων.

Ταυτόχρονα το κυβερνών κόμμα χάνει σχεδόν τους μισούς από τους ψηφοφόρους που του έδωσαν την πρωτιά τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ η ΝΔ όπως είναι φυσικό αυξάνει τη συσπείρωσή και διευρύνει την επιρροή της στο εκλογικό σώμα.

Συγκεκριμένα την ώρα που ένας στους δύο πολίτες αξιολογεί ως θετική εξέλιξη την εκλογή του κ. Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου από το 35,46% που πήρε στις κάλπες του περασμένου Σεπτεμβρίου υποχωρεί στο 18% με τη ΝΔ να φτάνει στο 21,3%.

Το ΚΚΕ περνά τρίτο με 5,4%, αφήνοντας τέταρτη τη Χρυσή Αυγή με 5,2%. Ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 3,1%, η Ένωση Κεντρώων με 2,6%, οι ΑΝΕΛ με 1,9% το Ποτάμι με 1,6%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,3%, ενώ άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 4,1% των συμμετεχόντων στην έρευνα