Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κόντρα δημάρχων και περιφερειάρχων για τη διαχείριση του ΕΣΠΑ.

Και δημόσια ξέσπασε σήμερα η κόντρα που υποβόσκει εδώ και καιρό μεταξύ δημάρχων και περιφερειάρχων με επίκεντρο τη διαχείριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κατήγγειλε με σκληρή γλώσσα την ΕΝΠΕ τονίζοντας χαρακτηριστικά «μαθαίνουμε απ’ όλες τις πλευρές ότι πηγαίνουν οι περιφέρειες και στην Ευρώπη και στην κυβέρνηση και λένε δώστε τα όλα σε μας και μην δίνεται στους δήμους. Αυτό είναι αισχρό. Και το λέω δημόσια είναι αισχρό αν συμβαίνει. Αλλά επειδή τα μηνύματα έρχονται από παντού θα ζητήσω να σοβαρευτούμε όλοι!» Παράλληλα, ο Γ. Πατούλης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστό επαναλαμβάνει το αίτημα της κοινής συνεδρίασης των Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ.
Στο Θέμα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Δελτίο Ειδήσεων του West Channel και στον Δημήτρη Βακρατσά ο Αντιπρόεδρος του Ε.Σ ΚΕΔΕ και π. Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.
Ειδικότερα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισημαίνει στην επιστολή του:
“Σε υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου, επανέρχομαι στο «διαχρονικό» αίτημά μας για κοινή συνεδρίαση των δύο Δ.Σ., της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ. Τα συσσωρευμένα προβλήματα που βαραίνουν την Αυτοδιοίκηση και ορισμένες φορές, εξαιτίας της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, δημιουργούν τριβές μεταξύ των δύο βαθμών, απαιτούν διάλογο μεταξύ μας, με ειλικρινή διάθεση, προκειμένου να βρούμε τους κοινούς τόπους που θα αναδείξουν την καλή συνεργασία μας προς όφελος των πολιτών και του τόπου. Προς τούτο, σε παρακαλώ, μετά από συνεννόηση, να ορίσουμε την ημέρα και τον τόπο της συνεδρίασης αυτής, χωρίς άλλη καθυστέρηση, αμέσως μετά τις γιορτές. Εύχομαι σε σένα προσωπικά και στους συναδέλφους σου «Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!»

Πηγή aftodioikisi.gr