Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σοκ στα Ιωάννινα: Πέταξαν στη λίμνη έγκυο για να αποβάλει

Μπροστά σε μία απίστευτη ιστορία βρίσκονται οι αρχές των Ιωαννίνων. Νεαρή κατήγγειλε πως τρεις άνδρες, ανάμεσά τους ο σύντροφός της, την πέταξαν δια της βίας στη Λίμνη για να αποβάλλει το έμβρυο που κυοφορεί. Οι τρεις Γιαννιώτες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στο ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, χθες στις 6.30 το απόγευμα, σε κατάσταση σοκ πήρε τηλέφωνο στο 100 και κατήγγειλε ότι, ο σύντροφος της μαζί με τρεις ακόμη φίλους του, την πέταξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων για να αποβάλει, όμως κολύμπησε και κατάφερε να βγει στον παραλίμνιο δρόμο. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ και λίγο αργότερα συνέλαβαν τον ένα κατηγορούμενο, στη συνέχεια προσήγαν τους άλλους δύο, ενώ καταζητούν ακόμη ένα τέταρτο πρόσωπο. 

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με τις κατηγορίες για έκθεση σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και απόπειρα τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης.

Οι κατηγορούμενοι από την πλευρά τους, υπέβαλαν μήνυση στην νεαρή γυναίκα, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

madata.gr