Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Το “Όχι” της Ραχήλ Μακρή στην πρόταση της κυβέρνησης

“Σε καμία περίπτωση δεν θα δώσω έγκριση σε προτάσεις που στο 80% ταυτίζονται με τις προτάσεις του Γιούνκερ παρά τις απειλές για το νόμισμα…

και την παραμονή στο ευρώ” διεμήνυσε στη βουλή η Ραχήλ Μακρή.

“Καλούμαστε σήμερα να επικυρώσουμε την εντολή διαπραγμάτευσης, εντολή που δεν δύναται να υπερβεί με κανέναν τρόπο ούτε αυτή των εκλογών ούτε αυτή του δημοψηφίσματος.

Κατανοούμε τη βιασύνη των κομμάτων όπως του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του Ποταμιού να παρασύρουν το ΣΥΡΙΖΑ σε ένα τρίτο μνημόνιο. Κατανοούμε ότι χρησιμοποιείτε την πίεση των ξένων για  να προβάλετε μέσω των καναλιών σας ότι όλοι είναι ίδιοι, ότι τίποτα δεν αλλάζει και ότι αυτά που κάνετε είναι επιβεβλημένα. Ωστόσο όχι κύριοι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και προσωπικά δεν θα σας επιτρέψω να βρείτε μια ακόμα φορά άλλοθι για να ρίξετε αυτή τη χώρα και τους πολίτες, δεν θα σας επιτρέψω με τη δική μου ψήφο να μειωθούν οι συντάξεις μέσω της αύξησης του ΦΠΑ και της εισφοράς των γερόντων. Δεν θα εξουσιοδοτήσω με την ψήφο μου να ολοκληρώσετε το ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρομίων, των λιμανιών, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της Εγνατίας, του Ελληνικού και τη μεταφορά όλων των μετοχών του ΟΤΕ στο ΤΑΙΠΕΔ” είπε κ. Μακρή.

“Η όποια εξουσιοδότηση πρέπει να είναι συμβατή με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Σας ζητώ έστω και την ύστατη στιγμή να διαπραγματευτείτε με αυτή την εντολή του λαού και μόνο αυτή την εντολή θα υπερψηφίσω θετικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα δώσω έγκριση σε προτάσεις που στο 80% ταυτίζονται με τις προτάσεις του Γιούνκερ παρά τις απειλές για το νόμισμα και την παραμονή στο ευρώ” πρόσθεσε.

 

{youtube}kL_8xqTh1LM|700|450{/youtube}

 

enikos.gr