Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές σχολίασε ο Κώστας Καραμανλής σε γεύμα που οργάνωσε ο βουλευτής Γρεβενών.

Μάζωξη δεκαπέντε βουλευτών της ΝΔ πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Ραφήνα παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την πορεία των διαπραγματεύσεων της χώρας μας με τους δανειστές.

Το γεύμα το οργάνωσε ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ Τιμολεων Κοψαχείλης, ο οποίος έβαλε δυο λαγούς.

Η σύναξη κράτησε για πάνω από τέσσερις ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsit το μόνο που φέρεται να είπε στους βουλευτές που παρευρέθηκαν στο τραπέζι ο πρώην πρωθυπουργός όσον αφορά την πορεία των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης και δανειστών ήταν ότι “ο Τσίπρας προσγειώθηκε στην πραγματικότητα, ωστόσο οι βουλευτές του δεν έχουν επαφή με τη πραγματικότητα”.

Αυτό είναι το μόνο σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού και το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας περιείχε ανέκδοτα και σχόλια για ποδόσφαιρο με ιδιαίτερη έμφαση στην αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού. Άλλωστε ο κ. Καραμανλής δεν έκρυψε ποτέ τα φιλοπαναθηναικά του αισθήματα καθώς λίγες μέρες πριν βρέθηκε στη Λεωφόρο όπου παρακολούθησε από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Το γεύμα εκτός από λαγό στιφάδο είχε πίτες τις οποίες έφτιαξε η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, χέλια τα οποία έφερε ο βουλευτής Αρτας Γιωργος Στυλιος, γιουβέτσι ενώ το ποτό που συνόδευσε το φαγητό ήταν τσίπουρο.

Στο τραπέζι βρέθηκαν οι βουλευτές Στ. Καλαφάτης, Κ. Κουκοδήμος, Μ. Χαρακόπουλος, ο Χρ. Κέλλας, Μαρια Αντωνίου, Χρ. Μπούκωρος κλπ. και ο πρώην βουλευτής Λ. Τσαβδαρίδης.

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ