Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Στο Λουτράκι η τελευταία προσυνεδριακή εκδήλωση της ΚΕΔΕ, παρών ο Αντιπρόεδρος του Ε.Σ της ΚΕΔΕ Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Αυλαία για τις προσυνεδριακές εκδηλώσεις διαλόγου της ΚΕΔΕ, σήμερα στο Λουτράκι όπου συμμετέχουν οι δήμοι της Αττικής και της Πελοποννήσου, ενόψει του τακτικού συνεδρίου της που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκιδική από τις 7 έως τις 9 Μαΐου.

Στο επίκεντρο της προσυνεδριακής οι τελευταίες εξελίξεις μετά τη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου…

για τη μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδας, αν και η τακτική ατζέντα συζήτησης αφορά σε θέματα χωροταξίας, υποδομών, περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας.

 

«Εάν η χώρα έχει πρόβλημα εκπλήρωσης απαραίτητων υποχρεώσεων και πρέπει να μαζέψει 140 εκ. ευρώ σε δύο μέρες και 400 εκ. ευρώ μέχρι τέλος του μήνα, βεβαίως και όλη η Αυτοδιοίκηση θα συμβάλλει και θα δώσει τα πάντα για να σωθεί η πατρίδα και να μη πέσει στα βράχια. Όμως εάν αυτό που διατυπώνεται με μισόλογα δε λέγεται ξεκάθαρα από την κυβέρνηση και  αντίθετα επιχειρείται με κινήσεις αποσπασματικού χαρακτήρα, χωρίς διάλογο,  αλλά με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου αποφασίζει η Κυβέρνηση τη δέσμευση των χρημάτων των δήμων, τότε υπάρχει συνταγματική εκτροπή». Ως ΚΕΔΕ ζητάμε σήμερα να γίνει συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να μπορέσουμε να εξάγουμε κρίσιμα συμπεράσματα, να καταλάβουμε πού βρίσκεται η χώρα και πώς να βοηθήσουμε.  Αν δεν χρειάζεται αυτό ζητήσαμε από τον αρμόδιο υπουργό να μας δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων”.

 

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης μιλώντας κατά την έναρξη της τελευταίας προσυνεδριακής εκδήλωσης διαλόγου της ΚΕΔΕ, που γίνεται σήμερα στο Λουτράκι, ενόψει του τακτικού συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκιδική από 7-9 Μαΐου.

 

 

Στο Προσυνέδριο βρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος του Ε.Σ Της ΚΕΔΕ  τ. Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσιδης.