Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Παρέμβαση της Σοφίας Σακοράφα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου, στα γνωστά κέντρα εξουσίας, που εν όψει των επικείμενων εκλογών, θυμήθηκαν τον παλιό ΄΄ καλό ΄΄ καιρό του τρόμου και των εκβιασμών του ελληνικού λαού.

 

Χαρακτηριστικά η Σοφία Σακοράφα τόνισε :

΄Η Ελλάδα λόγω επικείμενων εκλογών δέχεται μια ακόμη χυδαία επίθεση τρομοκράτησης του λαού της από τα ίδια τα ευρωπαϊκά όργανα.

Απευθύνομαι από αυτό το βήμα στους ωμούς εκβιαστές των ευρωπαίων πολιτών.

Αυτούς που τάχα κόπτονται για τη δημοκρατία και σε μια νύχτα καθαιρούν εκλεγμένες κυβερνήσεις, βάζοντας στη θέση τους τραπεζοϋπαλλήλους.

Αυτούς που στις ευρωεκλογές «εξαπατούσαν» τους Ευρωπαίους με το σύνθημα «your vote – our action» και σήμερα τους απειλούν για τις συνέπειες της ψήφου τους.

Απευθύνομαι, στον κ. Γιούνγκερ, τον οικοδεσπότη των “νόμιμων” φοροκλεπτών που τολμά να υποδεικνύει στον Ελληνικό λαό τί να ψηφίσει, να μας πει τα ποσά που κλέψανε οι εταιρείες από τους Έλληνες πολίτες.

Απευθύνομαι στην κα Μέρκελ, ιεροκήρυκα της λιτότητας και της ηθικής, να μας δώσει τα ονόματα όσων λάδωναν οι γερμανικές εταιρείες Siemens, Ράινμετάλ κ.α. στην Ελλάδα για να κάνουν τις δουλειές τους.

 

Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται ούτε υποδείξεις ούτε απειλές. Η πορεία των συνεταίρων σας που τον γονάτισαν για να σας γίνουν αρεστοί έχει προδιαγραφεί και η ανατροπή τους είναι πλέον δεδομένη΄΄.