Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ ο Οικονόμου , υπουργός ο Σαμαράς – Τι υπέγραψε ο Αβραμόπουλος

Μια “προαγωγή” που επιβεβαιώνει ότι ο Αντώνης Σαμαράς έρχεται στο ΥΠΕΘΑ , υπέγραψε ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος. Χθες ο ΥΕΘΑ υπέγραψε την “προαγωγή” του Ειδικού Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου σε Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας .

Το ΥΠΕΘΑ είχε Γενικό Γραμματέα μόνο επί Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου το 2004 -2005 . Είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή ο Εισαγγελέας Γιώργος Ζορμπάς.

Μετά από την αποχώρηση Ζορμπά, η θέση καταργήθηκε . Τώρα δημιουργείται πάλι και ο Αντώνης Οικονόμου γίνεται…Ζορμπάς. Αυτό επιβεβαιώνει την πληροφόρηση του Onalert που θέλει τον πρωθυπουργό να έχει πάρει την απόφασή του για να αναλάβει ο ίδιος το ΥΠΕΘΑ.

Ο Αβραμόπουλος που έβαλε την υπογραφή του για την προαγωγή Οικονόμου αναγνώρισε την διάθεση καλής συνεργασίας που έδειξε κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους. Ο Αντώνης Οικονόμου ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού ήταν Ειδικός Γραμματέας από την εποχή της υπουργίας Παναγιωτόπουλου,όπου είχε σαφώς πιο ενεργό ρόλο σε σχέση με την περίοδο υπουργίας Αβραμόπουλου.

Η αναβάθμισή του για την οποία έγραψε το Onalert κρίνεται απαραίτητη ,αφού ο πρωθυπουργός θέλει να έχει έναν άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του για να “τρέξει” το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

 

www.onalert.gr