Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Ακούμε το κύκνειο άσμα του πολιτικού συστήματος»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προανήγγειλε τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του

Στον προθάλαμο για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέρδος. Με αφορμή την παρουσίαση του τελευταίου του βιβλίου με τον τίτλο «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε με τον πλέον καθαρό τρόπο ότι το επόμενο διάστημα θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του σοσιαλδημοκρατικού χώρου, με τη συμμαχική λογική που επιβάλλει η κρίση. 

 

Παράλληλα μίλησε για την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα κόμμα ριζοσπαστικό, ευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό, σοσιαλδημοκρατικό, ανοιχτό στην κοινωνία και τα ρεύματά της, με όπλο το εθνικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας και των πολιτών της από την κρίση.

Ο κ. Λοβέρδος δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι ο σοσιαλδημοκρατικός χώρος είναι σήμερα διασπασμένος σε κόμματα, δίκτυα και φυσικά πρόσωπα. «Πολλοί χώροι, πολλοί άνθρωποι, χαμηλής όμως πολιτικής και κοινωνικής επιρροής», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, κατέστησε σαφές, οι όποιες γενναίες πολιτικές πρωτοβουλίες θα αναληφθούν μετά την υπέρβαση των μεγάλων θεμάτων με την εφαρμογή της απόφασης των τριών αρχηγών και τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε εμμέσως στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και σχολίασε ότι «είτε πρόκειται για την άσκηση πολιτικής είτε πρόκειται για τις επιλογές προσώπων, η θλιβερή όψη της Μεταπολίτευσης είναι πανταχού παρούσα». Για να συμπληρώσει: «Αυτές τις μέρες ακούμε όλοι το κύκνειο άσμα του πολιτικού συστήματος».

 

ΕΓΚΩΜΙΑ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πάντως, μιλώντας χτες στο Mega έπλεξε το εγκώμιο του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος, όπως είπε, τον βοήθησε πολύ στην εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπογράμμισε ότι τούς συνδέει φιλία. Μάλιστα προέβλεψε ότι το επόμενο διάστημα θα πορευτούν και πάλι μαζί.

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Βούλα Κεχαγιά- Αγγελικη Καραγιώργου
tanea.gr