Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ραχήλ Μακρή “Ρε πως καταντήσατε έτσι την ΝΔ”.

Σκληρή κριτική στα νέα πρόσωπα που απαρτίζουν την κυβέρνηση ασκεί η Ραχήλ Μακρή, επικεντρώνοντας τα σχόλιά της στη -μεγαλύτερη σε αριθμό- παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης: “Ελπίζω η ΝΔ να ασκήσει εποικοδομητική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του Βενιζέλου που ορκίζεται αύριο“.

Υποστήριξε, δε, ότι πλέον στην εξουσία βρίσκεται η ΕΛΙΑ καταλήγοντας στην κριτική της με τη φράση “Ρε πως καταντήσατε ετσι την ΝΔ”.

 

Αναλυτικά η δήλωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου των ΑΝΕΛ έχει ως εξής:

 

 

Ραχήλ Μακρή: «Σαν μαριονέτα ο πρωθυπουργός υποκύπτει στις πιέσεις για την εαρινή σύναξη των πρασινοφρουρών σε κυβερνητικούς θώκους»

 

Στο χρονικό ενός προαναγγελθέντος ανασχηματισμού ο κ. Σαμαράς εκτέλεσε πειθήνια τις εντολές Βενιζέλου για άμεση ή έμμεση ανάθεση όλων των σημαντικών Υπουργείων στους εκλεκτούς ενός κόμματος μηδενικού αντικρίσματος στην κοινωνία. Το κύκνειο άσμα του κομματικού μορφώματος που ονομάστηκε Ελιά για να παραγράψει τα χρέη κακοδιαχείρισης και πιθανής απάτης, διαφημίζεται από τα στελέχη του ως νίκη άξια θριαμβευτικής ασπίδας.

Σε μια από τις τελευταίες επιδρομές στον κρατικό μηχανισμό, υπουργοποιούνται όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν κάνουν παρέα στον κ. Τσοχατζόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού. Η Πολιτική άνοιξη του κ. Σαμαρά αποδεικνύεται πολύ λίγη σε ικανότητες και πολύ μικρή σε ανάστημα για να σταματήσει την κάθοδο των μυρίων που ελέγχουν τις αναθέσεις των Υποδομών, τις επιχορηγήσεις της Παιδείας, τα κονδύλια για το Περιβάλλον, το μέλλον της Ενέργειας και όλα όσα τους ανατέθηκαν με τον ανασχηματισμό της Συγκυβέρνησης.

Στη ύστατη κίνηση εντυπωσιασμού δημιουργείται ένα προπέτασμα καπνού από πρόσωπο έκπληξη στο Υπουργείο Οικονομικών. Ένα Υπουργείο που λαμβάνει από την τρόικα διαταγές  για την δημοσιονομική πολιτική και εκτελεί την κοινή νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ο νέος τσάρος της οικονομίας είναι γυμνός από αρμοδιότητες, παρά την περί του αντιθέτου διαφήμιση.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιμένουμε ότι η ανάγκη αλλαγής επικεντρώνεται στις πολιτικές και όχι στα πρόσωπα. Ο Ελληνικός λαός βιώνει καθημερινά τις συνέπειες μιας Συγκυβέρνησης της νεοφιλελεύθερης ουτοπίας με την διαφθορά ενός πρώην σοσιαλιστικού κόμματος. Δεν μας ενδιαφέρουν τα βολέματα των κομματικά πειθαρχημένων, ούτε οι μεταγραφές της ντροπής. Παλεύουμε για την ανατροπή της Κυβέρνησης που υπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων, θυσιάζοντας το μέλλον όλων εμάς των υπολοίπων.