Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Χατζηνικολάου: «Έκανες μεγάλη μαλακία Άδωνι!» [video]

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη σημερινή του εκπομπή (14 Νοεμβρίου) στον Real Fm. Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε την εκπομπή του σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, πως «αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σας παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα.

…Οι αποφάσεις είναι δικές μου».

Στην αρχή ο σχολιασμός γινόταν σε ήπιους τόνους, με τον Ν.Χατζηνικολάου να αναφέρει πως ο Άδωνις χαίρει κάποιου σεβασμού για το πολιτικό του θάρρος να υποστηρίζει τη γνώμη του, ακόμα κι αν οι περισσότεροι διαφωνούν κάθετα με αυτή. Στη συνέχεια όμως, ο δημοσιογράφος κυριολεκτικά ξέσπασε, λέγοντας ότι οι απολύσεις φέρνουν «μόνο ντροπή και στεναχώρια, όχι δόξα», πως η δήλωση αυτή του υπουργού είναι χειρότερη από το «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκαλου, ενώ κατέληξε, φωνάζοντας: «Να ζητήσεις συγνώμη Άδωνι, έκανες μεγάλη μαλακία, μεγάλη μαλακία!».

 

Ακούστε >>>εδώ<<< το απόσπασμα από την εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου στον Real Fm

 

O Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τράγκα φανερά ενοχλημένος για τις δηλώσεις Χατζηνικολάου το πρωί της Πέμπτης μέσα από τον Real fm 

Δείτε τι απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη…“μαλακία” που του απέδωσε για τις δηλώσεις περί δόξας!