Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πάνος Καμμένος: Παραμένω στο πλευρό των κατοίκων της Χαλκιδικής

Μέσω του Αρείου Πάγου αναμένεται να διαβιβαστεί στη Βουλή η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης, για το «λιντσάρισμα» σε βάρος του Δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα, που φέρεται να ανέφερε σε ομιλία του στη ΔΕΘ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος, στις 11 Σεπτεμβρίου…

2013 κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην 78η ΔΕΘ φέρεται να προέτρεψε κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους- να «λιντσάρουν» τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

Τότε, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών είχε δώσει εντολή στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα του άρθρου 184 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο «όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας διαβιβάζει τη δικογραφία στη Βουλή, η οποία και  θα εξετάσει εάν συντρέχει ή όχι λόγος για την άρση της ασυλίας του Π. Καμμένου , προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Π. Καμμένος: Παραμένω στο πλευρό των κατοίκων της Χαλκιδικής

«Παραμένω στο πλευρό των κατοίκων της Χαλκιδικής. Στηρίζω τις μανάδες των παιδιών που ποτίζει αρσενικό η κυβέρνηση Σαμαρά, ο Πάχτας και η Ελληνικός Χρυσός», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.