Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΔΑΜΟΥ: ΣΤΟ ΜέΡΑ25 ΕΖΗΣΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

 ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ – ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ

Για μπούλινγκ, τραμπουκισμούς, mobbing, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έλλειψη σεβασμού από το ΜέΡΑ25, έκανε λόγο η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου, μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «Τα Λέμε» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.
Συγκεκριμένα ο κ. Αδάμου είπε ότι από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε βουλευτής, βίωσε μια αυταρχική και άκρως αντιδημοκρατική συμπεριφορά, καθώς δεν της επετράπη από την ηγεσία του ΜέΡΑ25 να ορκιστεί στη Βουλή με θρησκευτικό όρκο, αλλά της επέβαλαν τον πολιτικό όρκο, καταπατώντας το ανθρώπινο δικαίωμα της ανεξιθρησκείας. Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, τόνισε πως ενώ ήταν έγκυος η ηγεσία και στελέχη του κό-μματος της ασκούσαν μπούλινγκ, τραμπουκισμούς και mobbing. Η ίδια είχε ενημερώσει για την κατάσταση αυτή το γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο χαρακτήρισε άνθρωπο δίχως ενσυναίσθηση, καθώς έδειξε ελάχιστο ενδιαφέρον και πολλές φορές «σιγοντάριζε» τους νταήδες του κόμματος και δεν υπερασπίστηκε μια εγκυμονούσα, αλλά την άφησε στο έλεός τους. Παράλληλα, η βουλευτής ανέφερε πως στελέχη του κόμματος υπονόμευαν και εμπόδιζαν το κοινοβουλευτικό της έργο με σκοπό να τη μειώσουν και να τη βλάψουν πολιτικά. Όλα αυτά, σύμφωνα με την ίδια, λειτούργησαν σωρευτικά και οδήγησαν την βουλευτή, στην ανεξαρτητοποίησή της.
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πολιτικό της μέλλον, η Κ. Αδάμου απάντησε ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική, ενώ δεν απέκλεισε τη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής και αναφέρθηκε με καλά λόγια στο Νίκο Ανδρουλάκη.

πηγη: verginanews.gr