Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.: «ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Κο ΘΕΟΧΑΡΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

Γνωστοποιούμε στα μέλη ως επίσης και τους επιχειρηματίες Εστίασης – Διασκέδασης- Ξενοδοχεία – Καταλύματα – Τουριστικά λεωφορεία – Ξεναγούς – Πλοία τουριστικών μεταφορών και οτιδήποτε έχει σχέση με τον τουρισμό, ότι την Δευτέρα 12 Απριλίου και ώρα 18:30, έχει προγραμματιστεί συμμετοχή του Προέδρου, στην τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό τουρισμού Κο Θεοχάρη. Στην τηλεδιάσκεψη θα συζητηθούν τα προβλήματα του κλάδου μας και θα προταθούν λύσεις.
Απευθυνόμενοι στους ως άνω επιχειρηματίες, παράκληση να μας αποστείλουν στο email του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε., προβλήματα και προτάσεις, ούτως ώστε να υπάρξει μια σαφέστερη εικόνα στα προβλήματα του κλάδου.
Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν προϋπάρξει τηλεδιασκέψεις ωρών με Κο Σταϊκούρα, Κο Παπαθανάση, Μεϊμαράκη, Περιφερειάρχες κ.λ.π..

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Γάκη Δέσποινα

 

 

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΟΡΤΩΝ ΠΑΣΧΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

       Γνωστοποιούμε μέλη καταστήματα και συναδέλφους επιχειρηματίες, ότι με τον Νόμο υπ’ αριθμόν 4790 (περί κατεπείγουσες ρυθμίσεις) στο άρθρο 47, αναφέρεται για το Δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή από Ιανουάριο έως 30 Απριλίου.

       Συγκεκριμένα όσοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναστολή στο ως άνω διάστημα, το επίδομα εορτών Πάσχα, ως επίσης και οι ασφαλιστικές εισφορές, θα καταβληθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό.

       Το ποσόν του επιδόματος για το Πάσχα θα βασίζεται στο ποσό της αποζημίωσης ειδικού σκοπού 534 Ευρώ και καταβάλλεται απευθείας στους εργαζομένους.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος